Cases

Her er et udsnit af opgaver som vi har løst for vores kunder. Ofte hænger der flere elementer på den enkelte opgave; hjemmesidens landingpage, som understøtter annoncen. Henvisning til eventen i nyhedsmailen eller lancering af magasinet på de social medier.

Kirk & Kløgt hjælper med alle elementer i kommunikationen af jeres budskab.


Per Kirkeby

Udstillingstekster, plakater og anden markedsføring til udstillingen PER KIRKEBY I RIBE.

Artogis

Nyt logo til firmaet Artogis, der arbejder med GIS-software til spildevand og rent miljø. Med udgangspunkt i virksomhedens eksisterende logo har vi tegnet et nyt logo med en særegen logotype.

Nationalpark Evalueringsrapport

Efter Nationalpark Vadehavets første femårige planperiode, skal der skrives en nationalparkplan nummer to. Det arbejder starter med en evaluering af den første nationalparkplan. Evalueringen blev på 180 sider, rigt illustreret med grafik og billeder.

Læs hele evalueringsrapporten her

Besat

Udstillingsdesign til udstillingen BESAT på Esbjerg Museum. Udstillingen handler om Esbjerg i 1943 under besættelsen og tager udgangspunkt i familien Hansens hverdag. 

Ingeniørværket

Før hed de Esbjerg Ingeniørerne. Et veldrevet firma med fokus på godt håndværk og købmandsskab i deres rådgivning af kunderne. Et ungt firma med masser af erfaring – og med vokseværk. INGENIØRVÆRKET kom de til at hedde. Et navn med dynamik og stolthed.

Vi har lavet navn, logo og grafisk identitet.

Weis Stue

Hjemmeside til Danmarks ældste kro – Weis Stue – som ligger i Ribe.

www.weis-stue.dk

Syddanske Historier

Udstillingsgrafik til udstillingen "SYDVESTJYSKE HISTORIER OM DANMARK" på Sydvestjyske Museer i Ribe. Plakater, wallprint, fotoredigering blandt andet.

Skinews

Projektledelse og grafisk design på Danmarks største skimagasin. Mere end 30 leverandører og skribenter leverer tekster og billeder til årsmagasinet fra Surf & Ski kæden.

Læs magasinerne på ISSUU.
 

Nationalpark Magasin

Grafisk design, AD og DtP på Nationalpark Vadehavets magasin. Magasinet indeholder tekster på både tysk og dansk, hvilket rammer 90 % af de besøgende og fastboende i området. Magasinet distribueres via nationalparkens 160 partnere.

Læs magasinerne på ISSUU.

Logo og ID til Esbjerg Ungdomsskole

Esbjerg Ungdomsskole gaber over en række tilbud til børn og unge i Esbjerg Kommune. Skolen er lokaliseret i lokalerne på den tidligere Blåbjerggård Skole og der er satellitter i både Ribe og Bramming.

Opgaven var at designe et nyt logo og en tilhørende ID, der kan skaleres ud over hele Esbjerg Ungdomsskole. Skolens forskellige tilbud og målgrupper skal rummes i den grafiske ID – lige fra rockkor og skiture til 10. klasse og flerkulturelle tilbud.

Contra Denmark

Opgaven var at designe en ny hjemmeside til Contra Denmark. Første skridt var strukturering og oprydning på den gamle hjemmeside, der de seneste fem år, havde ”skudt knopper” i forskellige retninger. Herefter blev en ny side bygget op i et moderne og responsivt design.

Ved hjælp af stramme fonte, afdæmpet farvevalg samt video og billeder fra ”business-øjeblikke” understøttes Contra Denmarks kerneydelser med seriøsitet og overblik.

Contra Denmark er en jysk enkeltmandsvirksomhed, der arbejder med bestyrelsesarbejde, virksomhedsstrategi, udvikling af ledelse samt rekruttering af ledende medarbejdere. Contra Denmark arbejder blandt andet for Bestseller, Elcon og Minimum.

Se mere på:
www.contradenmark.com

Kirkeblad

Magasin til Ribe Domkirkes menighed. Projektstyring og grafisk design.

Handelsgymnasiet Ribe

Nyt navn, logo og tilhørende ID til Handelsgymnasiet Ribe. Visitkort, brevpapir, konvolutter, brochurer, messer, skiltning, Facebook, annoncer med mere.

Snowcamp

Projektledelse og gennemførelse af Danmarks største skitesttur Snowcamp i samarbejde med Surf & Ski Danmark A/S. 450 gæster, 50 leverandører, 20 butikker og 30 instruktører samles i Østrigske Sölden og tester sæsonenes nye ski og boards.

Besøg Snowcamps hjemmeside

artogis.dk

Grafisk design og content på stor hjemmesideløsning i responsivt design. Siden er bygget op i Umbraco.

Besøg siden på www.artogis.dk

Myrthue

Myrthue er natur, kultur og læring og rummer skoletjenesten i Esbjerg Kommune. Institutionens mange besøgssteder og den enorme vifte af aktiviteter rummes i et og samme logo.

surfogski.dk

Design og content til en lille hjemmeside for den landsdækkende Surf & Ski kæde. Siden skal sende de besøgende videre til kædebutikkernes individuelle sider og shops. CMS'en er bygget op i Umbraco.

Besøg siden på www.surfogski.dk

Jacob A. Riis

Printet prospekt til fundrasing for Sydvestjyske Museer.

Temahæfter

Grafisk design på Nationalpark Vadehavets temahæfter. Opgaven var i første omgang et nyt design til temahæfte nummer 4 og 5. Herefter skulle de ældre temahæfter 1–3 redesignes i det nye layout.

Læs temahæfterne online her
#1 #2 #3 #4 #5

Joan Lyst

Logo, ID og hjemmeside til enmandsfirmaet Joan Lyst.

Fanø Bryghus

Emballagedesign for Fanø Bryghus. Systemdesign, der kan skaleres til alle bryg. Designet kan indeholde meget forskellig grafik, men stadig sikre en grafisk linje.

Strategi

Grafisk design, billedvalg og illustrationer til Nationalpark Vadehavets Strategi 2016–2022.

Emballagedesign

Design af æske til Sydvestjyske Smagsoplevelser.

Skoletjeneste Netværk

ID med logo, mailsignatur, Power Point og brevpapir til Skoletjeneste Netværk.