Kompetencer

Kirk & Kløgt er et moderne netværks-bureau med en stribe kompetencer. Herudover finder vi i vores lokale og nationale netværk fotografer, tekstforfattere, illustratorer, filmskabere, webnørder og andre dedikerede specialister.


Grafisk design

Det rigtige grafiske design er din forlængede arm. Dit design på alle former for print og trykte materialer motiverer kvaliteten i dine ord og dine handlinger. Hos Kirk & Kløgt skaber vi funktionelt grafisk design og kommunikerer dine budskaber enkelt og tydeligt.

Logo og ID

Det handler om pålydende værdi. Med en seriøs ID underbygger du dit image og kommunikerer til dine kunder og målgrupper, at du er – seriøs. Vi bruger farver, former og skrifttyper så ID’en matcher din virksomheds DNA.

Magasindesign

Glæden ved, at bladre i et eksklusivt magasin bringer kunden ind i en tidslomme, hvor dine velskrevne tekster, spændende billeder og et funktionelt layout skaber et kolossalt talerør til kundens hjerte.

Events

Med events flytter du kunderne fra deres vante rammer til situationer, hvor du har deres fulde opmærksomhed. Kirk & Kløgt planlægger og afvikler events, der sidder i skabet.

WEB-design

Start med at læse afsnittet om grafisk design ovenfor. Reglerne er de samme – banen er bare digital i stedet for analog. Vi skaber onlineløsninger med udgangspunkt i det logiske design, og vi fokuserer på at besøgende konverteres til kunder.

Emballagedesign

Emballagen er produktets primære markedsføringskanal når det står ”face to face” med kunden. Emballagen flytter dit produkt til indkøbskurven og efterlader konkurrenternes tilbage på hylden. Vi skaber emballager, der kommunikerer med kunderne og giver dit produkt merværdi.

Akryl på lærred

Kristina Kirk: Med spartel og sampling opstår min »Action Painting« idet det umiddelbare blandes af kraftfulde farve- og tekstudtryk. Jeg arbejder med skitser eller intuitivt – altid ekspressivt, når jeg møder inspiration, der giver mig glæde og nysgerrighed.

Etcetera

Firmanavne
Produktnavne
Udstillingsdesign
Årsregnskaber
Designmanualer
Email markedsføring
Onlinekampagner
Powerpoints design og undervisning
Tekstforfatning