Vi er der for vores kunder!

Vi ønsker, at vores kunder får succes. Skaber resultater og oplever vækst. Kirk & Kløgt leverer design og projekter, med dét for øje. Målet er glade kunder – glade kunder betaler vores løn.

Det gode design

Vores kunder leverer kvalitetsydelser og kvalitetsprodukter. Det gode design skaber merværdi hos kunderne og kundernes kunder. Derfor tager vi udgangspunkt i design og sikker projektstyring i alle opgaver.

Sådan gør vi

Vi vægter faglig sparring, idéudvikling, kvalitet og levering til tiden. Og vi er ikke bange for at være djævlens advokat så vores kunder får det bedste ud af deres markedsføringskroner.


Kristina Kirk - KIRK & KLØGT

Kristina Kirk Grafisk Designer mDD

Grafisk designer og projektleder. Medlem af Danske Designere. Selvstændig siden 1997. Erfaring med blandt andet navne, logoer, grafiske identiteter, magasiner, koncepter, emballager, årsregnskaber, systemdesign, web og events.

22 15 63 85 kristina@kirkogklogt.dk

Søren Christensen - KIRK & KLØGT

Søren Christensen Grafisk Designer

Grafisk designer, projektleder, foredragsholder og underviser. Mere end 20 år på inhouse reklamebureau – blandt andet i landsdækkende detailkæde og på sekretariatet i Nationalpark Vadehavet. Erfaring med produktkataloger, magasiner, web, events, projektledelse, markedsføring og grafisk design.

50 90 52 54 soren@kirkogklogt.dk