Paraplylogo til Danmarks smukkeste ø

Naming, logodesign, lookbook, oplæg til diverse trykte og elektroniske materialer til Markedsføring Fanø.

 

PROLOG

Fanø er måske det smukkeste sted i landet at holde ferie. Måske rækker det længere ud? Men Fanø er meget andet. Fanø er en livsstil. Fanø er et mindset. Fanø er lige dele slow living og skabertrang. Og Fanø har mere samhør med Island og Amsterdam end med Rømø og Vejers.

Netop de konklusioner er omdrejningspunktet for det nye logo, som har klare grafiske aner til metropoler som Tokyo, New Zealand, New York, Island og Amsterdam.

Ordet Fanø er smukt i sig selv. Det er imødekommende og mundret. Det fortjener opmærksomhed. Ordet er tegnet i en ren og direkte font med venskabelige runde hjørner. Fonten er fra 2016 og hedder Veneer Clean. Den har et tydeligt tilhør til groteske fonte fra slutningen af 1800-tallet og start 1900-tallet.

Fan er man helt ind i hjertet! Det fordufter ikke når man rejser hjem! En fan kan være en visitgæst, turist, beboer, sommerhusejer, endagsgæst, pendler eller en blogger. Fan er et positivt ord, der fungerer som et statement. Fan er man på mange sprog. Ordet er håndskrevet på Fanø med et kreativt svung. Omkranset af en superellipse, der symboliserer styrken, der er tilstede på vadehavsøen – en facon, der sætter streg under, at intet er helt rundt og slet ikke firkantet på Fanø.

Stedet er ordet og ordet er brandet!

Foto 1/2
Foto 1/2
Foto 1/1
Foto 1/1
Foto 1/1
Foto 1/1
Foto 1/1
Foto 1/1
Foto 1/1