Grafisk design

Det rigtige grafiske design er din forlængede arm. Dit design på alle former for print og trykte materialer motiverer kvaliteten i dine ord og dine handlinger.

Hos Kirk & Kløgt skaber vi funktionelt grafisk design og kommunikerer dine budskaber enkelt og tydeligt.

Magasindesign

Glæden ved at bladre i et eksklusivt magasin bringer kunden ind i en tidslomme, hvor dine velskrevne tekster, spændende billeder og et funktionelt layout skaber et kolossalt talerør til kundens hjerte. Vi skaber magasiner med blik for budskaberne bragt i læserens øjenhøjde.

Bogdesign

Bogen er meget overbevisende når du vil fange din målgruppes fulde opmærksomhed. Vi sørger for at din gennemarbejde tekst præsenteres letlæseligt, eksklusivt med budskabet i hovedrollen. Vi designer alle typer bøger – kunstbøger, afhandlinger, opslagsværker.

Brochuredesign

Brochuren bringer kunderne til dig eller den sikrer at de husker dig når I skilles. Brochuren fortæller historien hurtigt præcist og med alle data, der sikrer, at interesse bliver til besøg eller omsætning. Vi designer brochurer i alle størrelser og kvaliteter og vi udfordrer dig gerne på teksten, budskaberne og funktionaliteten.

Årsrapporter og årsregnskaber

Tilbageblikket er vigtigt når fremtiden skal planlægges. Årsrapporten skaber kronologisk overblik og visualiserer udviklingen fra år til år. Vi designer din årsrapport eller dit årsregnskab så stoltheden og de gode resultater bliver synlige for aktionærer, medarbejdere, samarbejdspartnere og kunder.