Markedsføring

Design og markedsføring hænger sammen som velcro. Når dit produkt, dit logo, din hjemmeside, din brochure eller dit nye koncept har set dagens lys, skal det ud og leve.

I markedsføringen er der ingen mirakuløse smutveje – det er altid et langt sejt træk. Vi kombinerer det kreative med håndværket og får de rigtige modtagere til at spærre øjnene op. Vores værktøj er kampagner print og online – fra busreklamer til splittest på LinkedInannoncer.

Onlinemarkedsføring

Markedsføring på Facebook, LinkedIn og Instagram er en hovedfærdselsåre til besøgende på din hjemmeside og kunder i butikken. Vi skaber indhold og annoncering på sociale medier og vi sikrer dig, at de besøgende lander præcist ned i den største relevans.

Content

Google efterspørger det, YouTube efterspørger det og Facebook efterspørger det. Indholdet. Den rammende tekst, den gode film og de fortællende billeder. Med det rigtige indhold bliver du fundet og besøgt. Vi skaber indhold fra bunden. Den fortællende tekst med reason to buy eller reason to go. Den eksklusive billedserie til hjemmesiden eller Facebook eller den velproducerede film til YouTube.